Sinds 01-02-2018 heeft de Stichting Rijk Voor Arm haar eigen Activiteitencentrum, welke vanaf nu een belangrijke rol gaat spelen in de doelstelling van de Stichting namelijk een thuisbasis voor de Stichting een ontmoetingscentrum niet alleen voor de doelgroep maar voor iedereen, zodat niemand zich uitgezonderd voelt Arm of Rijk!

Hier zullen vele activiteiten ontwikkeld worden maar ook evenementen in en rondom het gebouw!
Voor de kinderen betekent dit, hobby-dagen, sport en speldagen, talentenjachten, rommelmarkten, kinder Bingo's, kinder Disco's, maar ook de seizoensgebonden evenementen zoals: Carnaval, Pasen, Zomervakantie, Sinterklaas en Kerstviering, ook zal 1 keer in de maand één kindje die ingeschreven staat bij de Stichting Rijk Voor Arm voor de verjaardagsdoos uitgeloot worden om zijn/haar verjaardagsfeestje te mogen houden, met 10 vriendjes of vriendinnetjes in ons activiteitencentrum in plaats van een verjaardagsdoos en nog veel meer!

Maar ook aan de ouders zal de Stichting Rijk Voor Arm haar deuren open zetten door ze mee te laten doen aan allerlei activiteiten en evenementen waaraan ze anders misschien niet mee kunnen doen zoals : een praatgroep, een hobbygroep, cursus koken met weinig geld, cursus formulieren invullen, cursus creatief omgaan met weinig geld, maar ook ontspanning zoals een kaartclub, een dartclub, een tafeltennisclub een hobbyclub, een Sociaal Café en wat van club men ook maar wil bedenken de mogelijkheden zijn er allemaal in dit gebouwtje.

Ook zit in het activiteitencentrum het kantoor van de Stichting Rijk Voor Arm, waar iedereen die hulp van de Stichting Rijk Voor Arm nodig is kan aankloppen tijdens kantoor uren kunt u hier terecht voor inschrijving van uw kinderen voor de verjaardagsdoos of voor inschrijving voor de activiteiten en evenementen maar ook voor inlichtingen, informatie over alles wat maar met de doelstelling van de Stichting te maken heeft.

En in het activiteitencentrum zit ook "de Verjaardagsdooskamer" hier wordt de verjaardagsdoos samengesteld, ingepakt en klaargezet voor verzending of afhaal! op verzoek mag u gerust eens een kijkje komen nemen in "de verjaardagsdooskamer" Ook voor de Sponsoren hebben we daar straks de mogelijkheid voor om in het kader van team-building een middag komen helpen om verjaardagsdozen in te pakken! als u als bedrijf hieraan mee wilt doen dan kunt u contact opnemen met de Stichting Rijk Voor Arm telefonisch op nummer 06-19626890 of via mail op info@rijkvoorarm.nl .

Zoals iedereen wel weet draait de Stichting Rijk Voor Arm op donaties en Sponsoringen zij krijgt (nog) geen subidies van Gemeente, Provincie of het Rijk. Toch zijn we er best wel trots op dat we dit al bijna 5 jaar lang zo hebben volgehouden! 
Maar om ervoor te zorgen dat we dit ook in de toekomst zullen blijven volhouden heeft het Bestuur van de Stichting Rijk Voor Arm besloten dat we het zaaltje van het activiteitencentrum ook kunnen verhuren voor bijvoorbeeld een verjaardag, een kleine receptie, een feestje enzovoort, maar ook kunnen clubs zich melden die voor hun activiteit een zaaltje nodig zijn, bijvoorbeeld een kaartclub, een Dartclub, een sjoelclub, een tafeltennisclub, een dansclub of een bloemschikclub enzovoort wij zijn overal voor in en alles onder ons slogan "een feestje voor een feestje!" want de opbrengsten van deze avonden gaan naar de Stichting Rijk Voor Arm waarvan bij winst het bedrag naar de verjaardagsdoos zal gaan, zo kunnen we misschien ook mooi een buffer opbouwen voor de verjaardagsdoos zodat we deze ook in moeilijke tijden kunnen blijven uitleveren!. 

Wilt u dus een zaaltje huren voor een bepaalde activiteit of evenement neem dan contact op met de Stichting Rijk Voor Arm via telefoon : 06-19626890 of via E-mail : info@rijkvoorarm.nl of via onze contactpagina op deze site of kijk op onze Facebookpagina.

Fotogalerij

  • Babyshower
  • Onze vrijwilligers tijdens bardienst
  • Benefiet Dartstoernooi 2018
  • Klaarzetten Dartbanen voor Darttoernooi 2018
  • Voorbereiding en klaarzetten zaal voor het Grote Sinterklaasfeest 2018!
  • Het Grote Sinterklaasfeest 2018 van de Stichting Rijk Voor Arm!
  • Benefietavond 2018 t.b.v. de Verjaardagsdoos!
  • Kerst 2018 bij Uut en Thuus!
  • Bar van Uut en Thuus tijdens Kerst 2018.

Deel deze pagina