Connecting Hands, Schrans 92, Leeuwarden
Voormalige Hoofdsponsor van de Stichting Rijk Voor Arm, voor 50 verjaardagsdozen per jaar voor 2015/2016 en 2016/2017!
www.connectinghands.nl

Bakkerij Salverda, Oostergrachtswal 109 en Kleine Kerkstraat 34, Leeuwarden
Sponsor van de heerlijke taarten die we bij de verjaardagsdoos afleveren
www.salverda-banket.nl

Cinnamon Interactive, Zuiderplein 15, Leeuwarden
www.cinnamon.nl
Trotse sponsor van deze website en de hosting hiervan

ProQlant, Carolineburg 55, Leeuwarden
ProQlant is sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm, voor zowel de verjaardagsdoos als ook voor de andere activiteiten waar zij zelfs een geheel sponsorprogramma hebben opgezet genaamd "Helden voor Kinderen" hiervan staat ook een pagina op facebook ook met dit sponsorprogramma steunen zij de Stichting Rijk Voor Arm.
www.proqlant.com

Slagerij Smit, Lieuwenburg 77 en Bilgaardpassage 81 Leeuwarden, en Buorren 28 Berlikum (frl)
Slagerij Smit is sponsor van de verjaardagsdoos van de Stichting Rijk Voor Arm, bij elke verjaardagsdoos doet slagerij Smit een schaaltje worst erbij.
www.slagerijsmit.com

200 jaar de Friesland Zorgverzekeraar, Harlingertrekweg 53, Leeuwarden
Zorgverzekeraar de Friesland heeft ons in 2015 en 2016 gesponsord via "het beste idee" waaraan de Stichting heeft meegedaan en dankzij hun sponsoring hebben we in 2015 honderd kinderen blij kunnen maken met een verjaardagsdoos en ook in 2016 weer honderd kinderen blij kunnen maken met een verjaardagsdoos!
www.debesteideeenvanfriesland.nl

de Soroptimistclub Friesland Noord,
heeft de stichting Rijk Voor Arm gewaardeerd met een Donatie van € 500,00 euro! Hiermee hebben zij ons dus weer voorzien van 17 verjaardagsdozen!!!!!!!!, weer 17 kinderen in Friesland die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren!, weer 17 blije kindergezichtjes wij zijn de Soroptimistclub afdeling Friesland Noord hier dan ook zeer dankbaar voor en met name de jarige kindertjes, die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren, dankzij deze bijdrage van Soroptimistclub Friesland Noord! Ook zij zijn het met onze slogan eens, "laat kinderen kinderen zijn!" beste Soroptimistclub Friesland Noord namens ons en de betreffende kinderen, HARTELIJK DANK!!!!!!!
www.soroptimist.nl/nl/clubs/noord-nederland/friesland/ 

Het personeel van de Gemeente Leeuwarden,
heeft voor Kerst een cadeaubon gekregen, waarmee zij iets konden uitzoeken voor de Kerst, ook konden zij ervoor kiezen om het bedrag van deze bon te doneren aan het Goede Doel!, toen hebben ze besloten om dit te doneren aan het Goede Doel en hebben ze gekozen voor twee Goede Doelen in Leeuwarden, wij zijn natuurlijk ontzettend trots en blij dat wij daar één van waren en het andere Goede Doel was de Kinderboerderij!.
Wij hebben door deze geweldige aktie van hen een donatie van maar liefst € 595,00 mogen ontvangen voor de verjaardagsdoos!
Wij zijn het personeel van de Gemeente Leeuwarden ontzettend dankbaar voor deze actie en donatie! vooral namens de kinderen waar het allemaal om draait! voor dit bedrag kunnen wij weer 19 kinderen de dag van hun leven bezorgen, weer 19 kinderen die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren en dat is mogelijk gemaakt dankzij jullie donatie!!!!!!! Personeelsgroep van de Gemeente Leeuwarden HARTELIJK BEDANKT!!!!!!!

Geris Schoonmaak bedrijf uit Hurdegaryp,
heeft in 2015 dankzij hun sponsorbedrag van € 360,00, ook 12 kinderen blij gemaakt met een verjaardagsdoos!
Geris Schoonmaakbedrijf

Ljouwert, het leukste krantje van Liwwadden!
Is ook sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm, zij sponsoren elke maand een verjaardagsdoos voor een kind dat is dus € 360,00 per jaar en dat zijn dus 12 hele blije kinderen per jaar!
Ljouwert Liwwadden weest wel

Video BAF Beeld Audio Faciliteiten, 
is een Sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm, zij sponsoren het filmmateriaal voor ons .
Video BAF.

Notaris Mr. Slagman, Willemskade 12 te Leeuwarden
is sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm zij hebben de kosten van inschrijving der statuten van de Stichting Rijk Voor Arm gesponsord!
Notaris Mr. Slagman.

Theatergroep Adyrf , Irnsum.
is ook sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm zij verzorgen muzikaal het Grote Sinterklaasfeest elk jaar weer voor ons!
Theatergroep Adyrf.

de Hofsint ,
is Sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm, Elk jaar brengt de Sint en zijn Pieten een bezoek aan ons Groot Sinterklaasfeest,  waarvoor wij de Hofsint natuurlijk zeer dankbaar zijn.
de Hofsint.

Sannie's sieradenhoekje op de Potmargewal 5 in Leeuwarden
is sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm!, zij sponsort ons met diverse leuke artikelen Kijk op de website voor meer info!
Sannie's sirradenhoekje.

Kringloopwinkel Goederenland op de Celsiusweg 6c te Leeuwarden 
is Sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm!, ook te vinden op facebook!
Kringloopwinkel Goederenland.

Autobedrijf Eugen Tiesma Fahrenheitweg 28a te Leeuwarden
is ook sponsor van de Stichting Rijk Voor Arm! kijk op www.autobedrijfeugentiesma.nl voor meer info!

Fotogalerij

Deel deze pagina